Dizajn i konverzija

Način na koji Rayan postiže kvalitet koji ispunjava standarde zapadno-evropskog tržišta.

Beskonačna
personalizacija

Mogućnost potpunog prilagođavanja vozila potrebama vlasnika i njegovog poslovanja. Odabirom modela, pogonskog sklopa, dodatne opreme, boja i dezena - moguće je napraviti unikatno vozilo koje će biti pravi reprezent uspešne kompanije u čijoj se floti nalazi.

Školski mini busevi

Turistički mini busevi

Gradski mini busevi

Mini busevi za prevoz osoba sa invaliditetom

Međugradski mini busevi

VIP minibusevi - M1

Majstorija
ručnog rada

Kupac ima mogućnost izbora modela sedišta po svojoj želji. Moguće je odabrati tip tapaciranja, materijal tapaciranja, dezen, vez, logo firme, opremu poput podesivih naslona, razmicanjem sedišta, stočića i slično. Po želji, klijent može da izabere personalizovani natpis ili grafiku koja se vezom primenjuje na sedišta.

Oprema iz snova

Audio-video oprema

Skratite putovanje vašim putnicima emitovanjem filmova i multimedijalnih sadržaja. Ugradnjom DVD sistema sa rasklopivim ekranom uz vrhunsko ozvučenje, pravite ugođaj koji vaši putnici neće brzo zaboraviti.

Frižider za hlađenje pića

Oprema koja je do nedavno bila rezervisana isključivo za vlasnike luksuznih limuzina sada je dostupna za sve vaše putnike, što čini da i putovanje po letnjim vrućinama bude ugodnije.

Automatska digitalna klima

Na bazi senzora temperature i vlažnosti vazduha koje ugrađujemo u vozilo, klima uređaj sam određuje temperaturu vazduha koji emituje, kao i jačinu kojom ventilacija rashlađuje ili greje. Ova tehnologija pomaže vozaču da se fokusira na vožnju i bezbednost.

LED rasveta

Odabirom čak i do 5 nivoa osvetljenja, zajedno sa mogućnošću biranja boja dioda - moguće je napraviti jedinstven ambijent u enterijeru.

Webasto grejanje

Renomirani proizvođač i lider u sistemima klimatizacije dostupan je u Rayan vozilima i omogućava da putnički prostor ostane rashlađen ili zagrejan čak i dok je vozilo parkirano.

USB 3.0

U vreme ekspanzije prenosivih uređaja, USB 3.0 konekcija je izuzetno poželjna jer omogućava vašim putnicima da se povežu i napune svoje elektronske uređaje poput mobilnih telefona i tableta.

Stručni tim

Stalne tehnološke inovacije uz primenu najsavremenijih materijala u dizajnu enterijera, kao i pažljivo praćenje pojedinačnih zahteva klijenata, uz podršku našeg mladog kreativnog stručnog tima inženjera omogućava ispunjavanje svakog zahteva kupca.

Rok
isporuke

Kompanija Rayan u svakom trenutku poseduje veliku raspoloživost vozila na lageru i može vrlo brzo da odgovori svakom kupcu na zahtev, obzirom da se u svakom trenutku paralelno radi na 20 do 30 vozila. Rok isporuke je od 30 do 60 dana u zavisnosti od opremanja i broja vozila.

Sertifikati

Kompanija RAYAN upošljava sertifikovane varioce i primenjuje najnovije standarde kvaliteta proizvodnih procesa i njihovo upravljanje kroz Menadžment kvaliteta QMS ISO 9001-2015.

Standard kvaliteta
QMS ISO 9001-2015

Sertifikovani prodajni
i servisni centar.

Renomirani
dobavljači

Neki od renomiranih dobavljača sa kojima sarađujemo kako bi na put izvezli odlično opremljena i pouzdana vozila.

Posetite naš
prodajni salon

Posetite nas u prodajnom salonu i iskoristite mogućnost lakšeg odabira i donošenja odluke po pitanju materijala i opreme za Vaše vozilo.